Сервиз

Ние знаем, че за да е успешен бизнеса на клиентите ни, от ключово значение е качеството на сервизната услуга, която им предлагаме. Подборът на опитни и обучени кадри е един от нашите основни приоритети. Екипът ни е с дългогодишен опит в диагностиката и ремонта на морски и индустриални двигатели. Извършваме гаранционен и следгаранционен сервиз на продуктите, които предлагаме. Двигатели: FPT Iveco, Volvo Penta, FNM, Lombardini, VM, реверсивни муфи: Twin Disc, Technodrive, ZF, Z-колони и IPS-и на Volvo Penta.

Достъпност

Достъпност

24_7_icon_gry

Ще приемем Вашето обаждане, ще Ви консултираме веднага и ще Ви включим в графика за посещения, или можем да изпратим екип, който ще посети обекта ви в рамките на 24 часа.

Диагностика

Диагностика

Diagnostica_icon_gry

Правилната и навременна диагностика, предопределя ниски разходи за ремонт и сервизна поддръжка. Извършваме електронна диагностика на двигателите на FPT и Volvo Penta.

Diagnostica_icon_gry

Ремонт

Ремонт

Service_icon_frame_gry

Сезонно, гаранционно и следгаранционно обслужване и ремонт на двигатели FPT и Sole Diesel. Сервизно обслужване и ремонт на двигатели Volvo Penta, реверсивни муфи и Z-колони.

Доволни клиенти

Доволни клиенти

Happy_customer_frame_gry

Винаги се стремим да предоставяме бързо и качествено обслужване на клиентите ни. Нашите редовни клиенти са най-големия ни актив.

Happy_customer_frame_gry

Позвънете ни:

+359 899945613

Пишете ни:

office@techzon.bg