Двигатели

  • Home
  • Двигатели
statsionaren-morski-dvigatel-lodka

Стационарни двигатели за яхти

Дизелови морски двигатели на Sole Diesel, AS, FPT и FNM с мощност 16 – 1000 к.с., подходящи за ветроходни и моторни яхти, предназначени за свободното време и почивка.

statsionaren-dvigatel-lodka-ribarski-kater

Стационарни двигатели за работни плавателни съдове

Дизелови двигатели на Sole Diesel, FPT и AS, подходящи за рибарски лодки, катери, малки кораби и др., с мощност от 27 до 750 к.с. Морски двигатели с мощност 147 к.с. и 200 к.с. Етап 5.

noun_hybrid_boat_1_90

Морски хибридни и електрически двигатели

Комбинират двата варианта на задвижване: дизелов двигател, гарантиращ скорост, мощност и продължителност на плаване и електрически двигател с нулеви емисии на отработени газове, шум и вибрации. Техзон предлага хибридните двигатели на Sole Diesel, Technodrive и Blue Marine Systems, осигуряваме консултация при монтажа, както и пълно гаранционно и следгаранционно обслужване.

Front_loader_or_100

Индустриални двигатели

Двигатели на FPT Iveco с приложение в индустрията: мотокари, шредери, агромашини, помпени агрегати и др. с мощност от 20 до 450kW, Етап 2, 3b, 4 и 5. FPT Iveco е лидер в производството на дизелови двигатели. Широката гама от двигатели, които предлагат, сигуряват перфектни решения за различни агромашини и строителна техника.