Морски стационарни двигатели

  • Home
  • Морски стационарни двигатели

Техзон предлага широка гама от двигатели на марките Volvo Penta, FPT, Sole Diesel, AS и FNM, предназначени за ветроходни и моторни яхти, работни лодки, катери и малки кораби. Двигателите могат да бъдат куплирани с реверсивни муфи, Z-колони, водометни движители или с хибридно задвижване. Отличават се с конкурентните си показатели, с издържливост и функционалност, надеждност и дълъг ресурс. Това обуславя ефективна работа, с намалени експлоатационни разходи и дълги интервали между обслужванията. Ниските нива на шум и вибрации и намалените емисии на отработени газове, гарантират спокойно и комфортно плаване. Благодарение на отличните си характеристики и висок въртящ момент при ниски обороти, плавателните съдове достигат оптимално представяне и в най-трудните условия за плаване.

Sole Diesel

Sole Diesel е водещ производител на морски дизелови двигатели и дизелови генератори, базирани на Mitsubibshi, Deutz и Kubota двигатели от 16hp до 272hp. Бордовите двигатели са куплирани с реверсивни муфи или S-drive. Компактни, леки и надеждни, тези двигатели ще ви гарантират спокойствие и комфорт. Подходящи са както за професионално приложение, така и за лодки за развлечение и свободното време. Здрави и с ниска консумация на гориво, те са особено подходящи за ветроходни и рибарски лодки

Техзон предлага морските двигатели Sole Diesel в България. Ние с удоволствие ще работим за вас при избора на двигател и оборудване и ще продължим със съдействие при монтажа и експлоатацията на двигателя. Имаме дългогодишен опит при инсталирането на морски двигатели, което може да бъде от полза за клиентите ни.

morski-dvigatel-as-hpe300

AS Серия H

Серията морски дизелови двигатели на AS са базирани на моделите N45 и N67 на FPT и са с мощности от 60 к.с. до 300 к.с. Характеризират са с оптимално управление на впръскването, ниска консумация на гориво, високи мошност и въртящ момент при ниски обороти, заедно с дългите обслужващи интервали, тези двигатели са надеждно и работещо решение за професионална употреба като пропулсивни или спомагателни двигатели.

Двигателите са подходящи за задвижване на малки плавателни съдове, работни катери и рибарски лодки.

C90_650_org

FPT Дизелови двигатели

Техзон е сервизен дилър на FPT и AS Labruna. FPT е специализирана в проектирането, производството и продажбата на морски двигатели професионално и развлекателно приложение с мощности от 85 к.с. до 1000 к.с.

Базирайки се на повече от век опит в областта на морските двигатели и морските дейности, FPT предлага широка гама от продукти, характеризиращи се с високо качество, уникални характеристики и широко универсално приложение, гарантиращи високи нива на производителност и ефективност и в най-трудните условия за плаване. Двигателите се предлагат куплирани с реверсивни муфи, Z-колони, водометни и други типове движители.

fnm_30phep

FNM Marine

FNM Marine проектира, разработва и произвежда морски дизелови бордови двигатели. Техзон прдлага тези двигатели, отличаващи се с изключителна производителност, нисък разход на гориво и внедрени най-съвременни технолгии.

FNM оборудва лодки с надеждни и ефективни двигатели повече от тридесет години. Резултатите постигнати от компанията за това време в морския сектор са в резултат от постоянни изследвания, при които експертите познания на инженерите на FNM, позволяват създаването на мощни и устойчиви решения, които съответстват на стандартите за емисии и ниска консумация на гориво.

Запитване за двигател

Може да използвате тази форма за да отправите запитване или използвайте данните за връзка с нас в КОНТАКТИ и ние ще се свържем с Вас в рамките на 24 часа.

hpkW
об/мин