Можете да поръчате продукт от “Е-магазин” като го поставите в количката и завършите поръчката. За да направите поръчка не е необходимо да имате профил с акаунт при нас. Следвайте указанията и завършете поръчката. Веднага след това ще получите имейл с информация за направената от Вас заявката. Служител на Техзон ще Ви се обади за потвърждение.

Ако възникнат затруднения или не получите потвържадаващ имейл, се свържете с нас, като използвате контактната форма, посочените телефон или имейл в сайта.

Продуктите, които ще откриете в “Е-магазин”, са налични в склад на Техзон, ако не намирате частта, която ви интересува, проверете в каталога на Orbitrade и се свържете с нас за цена и възможност за доствака.

Срок на доставка:

  • В наличност (артикул, наличен в склад на Техзон) – поръчка, потвърдена до 15:00 се изпраща в деня на поръчката (в работни дни), след 15:00 се изпраща на следващия работен ден;
  • Наличен за доставка (артикул, за доставка от централен склад) – стандартната доставка до склад на Техзон е в рамките на 7 – 8 работни дни след потвърждаване на заявката, без допълнително оскъпявне за транспорт.